Annika: Hur tacklar man semestern?

Torsdag 30 april:
Nu är det dags för semester och jag ska åka till Spanien. Där finns det gott om frestelser för en som jobbar mot tio kilo ner.

Det  har gått riktigt bra den senaste tiden och vågen har visat på mindre vikt varje gång jag ställt mig på den. Men hur ska det gå när vi åker på semester. En vecka på Kanarieöarna kan väl spräcka de bästa förutsättningar men än så länge är jag fast övertygad om att jag ska kunna fortsätta med min feta och kolhydratfattiga kost. Resultatet redovisas om ett par veckor. Under tiden kan väl du som läser berätta i bloggen hur det går för dej och vilka knep du har när det händer något i ditt liv utöver vardagen. Hur kan du då hålla din diet? Ewa - som jag tror är lite tävlingsinriktad - hon tyckte att jag skulle unna mej en riktigt ”god” semester med massor av mackor och söta paraplydrinkar. Jag vet allt varför hon sa det. Men först ner tio kilo var det och nu har vi en månad på oss och har båda tappat ”ungefär” sex kilo. Wish me luck!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".