Annika: Nöjd men ändå inte

Fredag 29 maj:
Jag är ju ingen riktig tävlingsmänniska. Därför är jag inte besviken för att Ewa vann. Lite tråkigt dock att jag inte gick ner tio kilo fast nästan nio är också något att vara stolt över.

Nu är vår tävling över men min tävling mot mej själv kommer att fortsätta. Jag har sagt att jag ska göra ett avsteg på midsommarafton men annars är det strikt matsedel som gäller även i framtiden. Jag mår så bra och gillar faktiskt min meny så det är egentligen inget problem. När vi kanske bloggar vidare i höst på något vis, har jag säkert gått ner ytterligare några kilo. Jag kollade en sån där sida om BMI och såg jag att jag behöver tappa sex-sju kilo ytterligare. DET SKA GÅ.
Det är många som varit med och bloggat med oss som själva jobbat med övervikt av olika slag. Hioppas att också ni hittat ett sätt att hantera mat och motion som blir hållbara även i framtiden. Snälla,  hör av er på bloggen under de närmaste dagarna,  och berättar hur era framtidsplaner ser ut  och om ni har uppnått något resultat som ni vill berätta om.
Ikväll blir det grillen men inget firande av viktminskningen med något annat ätbart. Grillad fläskkarré men någon liten grönsak och massor av fet sås. Mums!!  Trevlig slank sommar på er alla som stöttat och applåderat. Stort tack för hjälpen!!!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista