Ewa: Jag nästan gråter av glädje!

Fredag 29 maj: Jag hade inte i min vildaste fantasi trott att jag skulle klara detta. Jag är så tacksam, glad och förvånad så ni anar inte.

Jag mår bättre i både kropp och själ efter denna resa. JAG VANN! 10,3 KG och 14 cm mindre i midjan! 3 storlekar mindre, det är inte klokt. Jag blir tvungen att successivt byta ut hela min garderob, t o m underkläderna. Jippie!

Jag har skrivit det förr men måste skriva igen: Jag hade ALDRIG klarat detta om Annika inte gått med på att vi gick ut officiellt och bantade. TACK, TACK, TACK till alla som stöttat oss, alla hejarop jag mött på mina promenader allt engagemang från så många. Ni är guld värda, det betyder så mycket.

Nu ska jag fortsätta på den här vägen. Ett par kilo till vill jag tappa, sedan är det bra. Promenaderna kommer jag att fortsätta med fast i mindre omfattning. Unnar jag mig något extra eller åker på semester är det bara att öka på motionen så ordnar det sig nog.

Till helgen blir det en Ålandskryssning där jag ska sola på däck, äta och dricka gott och unna mig en spabehandling.

Ha en jättetrevlig och skön sommar och Annika och jag lovar ju att återkomma någon gång i höst för att tala om hur det går för oss. Håller du också på att tappa fett, kämpa på men kom ihåg att ha roligt under tiden, unna dig saker då och då. Vi är alla vinnare i slutet.

Kram Ewa

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista