Kitty Jutbring

Kitty som var en av programledarna förra året, jobbar med Musikhjälpen även år. Denna gång är det hon som är utsänd (förra året var det Jason) och hon reser till Tanzania för att möta människor som på olika sätt drabbats av malaria. Hon kommer att rapportera om vad vår hjälp konkret kan betyda.

Kitty är en äkta mångsysslare som sjunger i band, sänder radio, skriver krönikor och bloggar. Hon har också varit ute och pratat med tjejgrupper om sex, utseende och självbild.

Kitty minns tillbaka:
- Musikhjälpen 2008 minns jag med små rosa fåglar flaxandes i mitt lilla hjärta. Så mycket kärlek och så lite sömn. Jag fattar dock inte hur jag klarade av det, gäster, tv, radio, ingen mat, insamling, Henriks enhörningsdans, bråk med Basshunter, allt i en galen kalops. Men det gick, och jag är uppriktigt sjukt avis på de som blir inburade i år. Det bästa var ändå att få vara med och hjälpa och göra skillnad, för det gjorde varje bidrag. Tack!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".