Även så kallad pole dancing kommer att finnas på mässan. Foto: Shizuo Kambayashi/Scanpix.

Striptease, pole-dancing och sexiga underkläder

Under påskhelgen pågår erotikmässan "Fair Valentine" i Karlskrona. Ett 20-tal utställare finns på plats och det hålls en rad olika föreläsningar om bland annat sex.

– Jag tycker att det behövs en erotikmässa för att lyfta fram det positiva, det är mycket svartmålat och negatvit. Men nu är det dags att lyfta fram det som är bra och välmående, säger arrangören Jeanette Svensson.

Under helgen genomförs en rad olika aktiviteter, till exempel pole-dancing, striptease och tatuering. Olika föreläsare finns också på plats och en av dem är Charlotte Rudenstam, som pratar om ämnet "Hur vanligt är det att du skäms över din kropp, din lust eller över något annat hos dig?"

– Att gilla sig själv är att gilla de svagheter, glädje, kåthet och allt annat som man har. Om man lever ut sin sexualitet och passion då mår man bra för hela livet, då fungerar jobbet och relationen även bättre, säger Charlotte Rudenstam.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".