Poddarkiv från före 22 oktober 2009 nr 5


Torsdag 11 juni 2009
Karin var för ett par år sedan med om en traumatisk upplevelse när hon satt i ett flygplan. Sen dess har hon inte flugit. Vad ska hon göra för att våga sätta sig på ett flygplan igen? Maj har en funktionshindrad, vuxen dotter. Hon kämpar med sin oro för hur dottern har det, på sitt gruppboende, och för vad som ska hända när hon och hennes man inte längre är i livet. Jeanette blev som barn instängd i en hiss, full med spindlar. Idag har hon en fobi för spindlar och när sommaren står inför dörren med picknick i gräset och gamla sommarhus med kryp i känner hon sig begränsad av sin oro. Vad ska hon göra? Radiopsykolog Malin Edlund. Programledare Anna Ivemark.


Torsdag 04 juni 2009
Vad hände med Micke, som i februari berättade för radiopsykolog Malin Edlund om förlusten av sin fru och om sorgen som han nu försöker hantera? Har Anne lyckats få stopp på sin hetsätning och har Lisbeth berättat för sin man hur hon känner kring hans otrohet? I Radiopsykologen ringer vi upp några av de som medverkat under våren och ställer frågan; vad hände sen? Radiopsykolog Malin Edlund. Programledare Anna Ivemark.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".