Poddarkiv från före 22 oktober 2009 nr 7


Torsdag 14 maj 2009
Kristin undrar hur hon ska sätta gränser för sin son, som vill äta sötsaker hellre än någonting annat. Abed Wazir hade en stroke för två år sedan och funderar över hur mycket av hans frustration idag som har att göra med stroken. Och Pia har skrivit till radiopsykologen och frågat om hur hon ska hantera sin alkoholiserade syster. Radiopsykolog Malin Edlund. Programledare Anna Ivemark.


Torsdag 07 maj 2009
Om separationer. På morgnarna, före barnen vaknat, är det som värst. Då kommer tårarna som Rasmus inte kan stoppa. Hur bearbetar man en separation när man samtidigt står mitt i livet, med små barn och ett arbete att ta hand om? Ska man släppa fram känslorna eller är det bättre att hålla emot?För ett år sedan berättade Kristinas man att han ville skilja sig, efter fyrtio års äktenskap. Det ville inte Kristina. Hur ska hon göra för att hantera en situation som hon inte själv valt? Ska hon fortsätta kämpa för att få sin man tillbaka eller ska hon ge upp?Radiopsykolog Malin Edlund tipsar om vart man som ung vuxen kan vända sig om man är i behov av att prata med någon om allt som händer, inuti. Programledare: Ola Hemström. Detta program är en återutsändning från den 30 april 2009, då programmet avbröts pga ett tekniskt fel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".