Poddarkiv från före 22 oktober 2009 nr 11


Torsdag 26 februari 2009
Om dödsångest och prestationsbeteende. I radiopsykologen 26/2 ringde bla Sasa in och berättade hur hans rädsla för döden kom smygande på natten. Hur ska han närma sig tankarna på döden utan att få panik? Ida är expert på att skjuta upp saker och ting - framförallt saker som är viktiga - kan det vara ett tecken på att man är rädd för att lyckas?


Torsdag 19 februari 2009

Tendens: Radiopsykologen Om frigörelse och otrohet. Radiopsykologen 19/2 om att göra upp med sitt förflutna, otrohet och försoning. Anders, 47 tog upp frågan hur hans pappas svek påverkat hans egna relationer till kvinnor. Hur kan han frigöra sig från sin egen historia? Anders om föräldrarnas svek. Hur har du påverkats av dina föräldrars kärleksrelation? Lisbets make var otrogen för ett par år sedan, varje dag så tänker hon fortfarande på sveket. Vågar hon prata ut med sin man och hur ska hon börja?Lisbeth om makens otrohet Har du erfarenhet av otrohet - gick den att komma över?Radiopsykologen Malin Edlund svarar på lyssnarnas frågor om otrohet och svek.Programledare Margareta Bergkvist.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".