Om kanalen

Sveriges Radio Blekinge - 100,4 och 100,7
(Ronneby 87,8)

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner människor i mer än tre timmar på våra program. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar och helger, samt mellan klockan 13 och 15 på vardagar, sänds gemensamma program. Vi presenterar nyheter, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nysatsningar.

Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen, Karlavagnen och Elfving möter.
För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

P4 är också den kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information.

På P4 Blekinge kan vi ödmjukt glädja oss åt mycket fina lyssnarsiffror. Nästan varannan bleking lyssnar varje dag på vårt lokala utbud och våra program ,  och .

Vill du veta mer om hur vår hemsida är uppbyggd kan du kika

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista