Flaggan i topp för halländsk radio, i FM och på webben. Foto: Christel Lind.

Om P4 Halland

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner mer än tre timmar på våra program. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 Halland är radiokanalen för människor på Sveriges framsida. Det är i vår radio och på våra webbsidor som hallänningarna får veta vad som händer i deras egen värld. Programledare, reportrar och producenter delar vardagen med lyssnarna, när det regnar i Halland, regnar det i radion. Fast i Halland skiner ju nästan alltid solen.

Vi sänder program från radiohuset i Halmstad, vardagar mellan 6 och 18 och halländska nyheter alla dagar, året runt.
P4 är aldrig tyst!

Med regelbundna nyhetssändningar från Ekot får lyssnarna även del av nyheter från hela Sverige och hela världen. P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, Yuppie, Halländska toner, P4 Musik, Dragspelstavlan och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

Vi är stolta över vår radiokanal, men vill också hela tiden att den ska utvecklas. Därför lyssnar vi gärna på våra lyssnare och tar tacksamt emot alla tips om hur Sveriges populäraste radio kan bli ännu bättre.

Med vänlig hälsning
Tomas Gustafsson
Kanalchef SR Halland

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista