Om kanalen

P4 är hela Sveriges kanal samtidigt som det är stockholmarnas egen lokala radiokanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner svenskar mer än tre timmar på våra program. P4-kanalen är även Stockholms största radiokanal. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 Radio Stockholm sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar, nätter och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program. Vi presenterar från Stockholm, Sverige och världen dygnet runt, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nyare program.

P4 är också kris- och beredskapskanal som förser allmänheten med viktig information både i form av daglig trafikinformation och livsnödvändig information vid större samhällsstörningar som orsakas av oväder eller olyckor. Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis , , , , , , och .

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat , , och med musik från små och stora scener i Stockholm och runt om i landet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista