Om P4 Väst

Hej och välkommen till Sveriges Radio Väst!

Vi brukar säga, att utan våra lyssnare är vi ingenting. Utan er skulle vi ju inte göra vårt yttersta varje dag för att ge er det bästa vi förmår. Så tack för att ni finns – och att ni är så många!

P4 är den ojämförligt största radiokanalen i Sverige, och det är egentligen inte så konstigt med tanke på bredden och variationen: här får du både lokala nyheter och riks- och utrikesnyheter, det lokala vädret, intressanta program, debatterna, roliga program, de lokala programledarprofilerna och givetvis den mest varierade musiken. Missar du något är det bara att gå in på den här sidan, så kan du både läsa och lyssna.

Vi på Sveriges Radio Väst står för mycket av det här själva – men det finns ju så mycket mer när vi dessutom kryddar med hela riksutbudet i P4. Svensktoppen, Melodikrysset, Ring så spelar vi, P4 Extra, Radiosporten …

Så det är kanske inte så konstigt att över tre miljoner lyssnar på P4 varje dag. Och en sak kan jag lova: vi jobbar stenhårt hela tiden för att göra din kanal ännu bättre – så fortsätt lyssna!

Peter Sundblad, tf kanalchef Sveriges Radio Väst

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista