Radiohuset i Sundsvall.

Om kanalen

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner mer än tre timmar på våra program. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program. Vi presenterar nyheter, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nysatsningar.

P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information. Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen, Karlavagnen och Elfving möter.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

Vårt mål är att göra viktig, spännande och rolig radio för dig och alla andra som bor i Västernorrland. Vi hoppas att vi gör dig lite klokare, lite gladare och också lite överraskad.

Om du har synpunkter på vårt innehåll eller vill komma med ett nyhetstips hör av dig till mig eller någon ur personalen. Du kan hjälpa oss att bli ännu bättre!

P4 Västernorrland är länets i särsklass största radiokanal. Omkring 40 procent av länsinvånarna lyssnar på P4 Västernorrland varje dag.

Vi är sammanlagt runt 30 personer som arbetar här med allt från journalistik till teknik och administration.

Huvudredaktionen ligger i Sundsvall, men vi har också en lokalredaktion i Örnsköldsvik med två medarbetare och en reporter som utgår från Härnösand.

Våra program:
 
måndag-fredag kl. 06-10
 måndag-torsdag kl. 10-13
 fredagar kl. 10-13
 måndag-fredag kl. 15-17.45
 (söndagseftermiddagar)

Vår webb  är en del av Sveriges Radios stora webbplats, där det finns en närmast oändlig mängd nyheter och information om Sveriges Radios alla program och breda utbud.

På hittar du de senaste länsnyheterna, sport, bilder, information om olika arrangemang och du kan självklart också ta del av allt roligt som händer i våra program

Här kan du också kommentera nyheter och delta i den lokala debatten.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista