Om kanalen

P4 är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag. Varje dag lyssnar fler än tre miljoner människor mer än tre timmar på våra program. P4 är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av 25 lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. Nyheter sänder vi alla årets dagar, såväl vardag som helg. P4 Västmanland sänder över Västmanlands län på FM-frekvensen 100.5 mhz. Du kan också lyssna via vår hemsida på internet. Vi sänder från 06 till 18 varje vardag. På kvällar och helger sänds rikssända program.

P4 Västmanland bevakar länets 10 kommuner och berättar om stort och smått. Nyheter och politik har en viktig plats, men viktigt är också nöje och vardagshändelser, lokal musik, trafikrapporter och väder.

P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information. Utbudet är varierat med program som exempelvis Melodikrysset, P4 Extra, Ring så spelar vi, Svensktoppen, Karlavagnen och Elfving möter.

För dig som gillar musik erbjuder vi flera specialprogram som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

Växel: 021 - 495 25 00
Nyhetstips: nyheterna.vstm@sr.se
Programtips: p4vastmanland@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista