Ingången till Sveriges Radio Örebro.

Om kanalen

P4 är kanalen som finns unikt för dig i Örebro län, men som samtidigt är hela Sveriges kanal. Det är den snabba och närvarande lokala kanalen som utgår från din vardag och är också kanalen för sport och barnradio.

P4 består av P4 Örebro och 24 andra lokala kanaler som sänder lokalt under dagtid på vardagar. På kvällar och helger samt mellan 13 och 15 på vardagar sänds gemensamma program. Vi presenterar nyheter, aktualiteter, kultur och livsstilsfrågor tillsammans med bred radiounderhållning i form av både klassiker och nysatsningar.

Var tredje länsbo lyssnar på P4 Örebro och över hela landet är det fler än tre miljoner personer som lyssnar mer än tre timmar på våra program. Varje dag!

Kris och beredskap
P4 är också kris- och beredskapskanal som ständigt kan förse allmänheten med viktig information. Utbudet är brett och folkligt med program som exempelvis Frukost, Boulevard, Rakt på sak, Melodikrysset, P4 Extra och Ring så spelar vi.

Musik
För dig som gillar musik erbjuder vi varje vecka en konsert med musiker från länet och dessutom andra specialprogram, som bland annat P4 Dans, P4 Musik och P4 Live med musik från små och stora scener runt om i landet.

I radiohuset i Örebro arbetar ett 30-tal personer. De flesta jobbar för P4, men vi gör också program för P1, som t ex Studio 1, Ring P1 och Tendens.  

Våra frekvenser i länet
Så här hittar du Sveriges Radio i Örebro län:

P1: 87,9 MHz
P2: 91,5 MHz
P3: 99,6 MHz
P4: 102,8 MHz
       89,8 MHz i Askersundsområdet

KONTAKTA OSS:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".