1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Programledare för Art's Birthday 2011

Under Konstens födelsedag presenteras akterna från Södra Teatern och radiosändningarna av välkända SR-profiler från P2 och P3: Lisa Wall, Pelle Moeld och Maria Eby von Zweigbergk.

Maria Eby von Zweigbergk
Tillhör de som har varit med om Art's Birthday Party allt sedan vi började fira det gamla födelsedagsbarnet ordentligt för sju år sedan – och kan se tillbaka på ett omistligt och ständigt överraskande evenemang som år efter år lyckas spraka och glittra på de mest oväntade och överraskande sätt.

Maria är medproducent och reporter i Per Feltzins nya programserie Hjärtslag, producerar CD-revyn i P2 och hörs även presentera konserter och operasändningar i samma kanal.


Pelle Moeld
– Jag bodde tills alldeles nyligen på landet och hade hönsgård med 30 höns och två tuppar men har nu närmat mig civilisationen genom att ha flyttat in i en heldigitaliserad lägenhet där musiken sipprar trådlöst ur varje högtalare.

Det gillar Pelle men inte alltid hans grannar:

– Musik som känns i porerna och ända ut i hårtopparna och basgångar så massiva att de flyttar runt de inre organen.


Lisa Wall
Är musikjournalist och har hörts i bland annat Casino, Klingan och P4 Europa. Hon är programledare för Art’s Birthday Party för tredje året i rad.

Lisa är även programledare för programmet  som ger dig elektronisk musik i Sveriges Radio P2. Hon bor i Skurup i Skåne.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".