1 av 3
High Wolf. Foto: Hans van der Linden
2 av 3
Echodeck
3 av 3
Optic nest. Foto: Christian Pallin

Mother presenterar: Echodeck, Optic Nest, High Wolf samt DJ Masskultur

ECHODECK Echodeck kombinerar det maskinella och precisa hos programmerad musik med akustiska klanger och sköra melodier. Bandets musik kan beskrivas som ljudet till en ännu inte skapad David Lynch-film. När Echodeck spelar live skapas en ny värld av musik och rörliga bilder. Genom en intuitiv dialog mellan mörka elektroniska pulser och retro-futuristiska visuals, skapas fragment och collage av angelägna berättelser.    

OPTIC NEST
Optic Nest
är det psykedeliska ljudet av Daniel Fagerströms fascination för analoga synthar och minimalt sväng. Live är bandet en trio med Fagerström på sång, Lotti Sollevi på synthar och Max Park Sigbjörn på trummaskin.

HIGH WOLF
High Wolf
mixar kosmiska loopar, fuzziga gitarrer, malande synthar, mystiska röster och slagverk - inspirerat både av primitiv och rituell musik och av nya innovativa tongångar.

MASSKULTUR
Masskultur
är Ny musik för hållbar utvecklings sidoprojekt. Som grupp och tillsammans med andra arrangerar Masskultur spelningar med angelägen musik.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista