Dags för julgran! FOTO: MARK BAKER/SCANPIX

17 & 18 December

Igår blev det inget julbloggande. Jag satt med skägget i brevlådan kan man säga. Nej, jag var på möte så det hanns liksom inte med.  

Möte är vuxet. Japp, så är det! Hur går det rent julmässigt för mig då? Inte så bra faktiskt. Jag sa till sambon häromdagen att -Vi tar och skiter i det här med julgran i år. ICKE! Där blev det vilda protester. Tydligen är julgran viktigt, och i helgen får det bli inköp av ett julaträd. Och det är ju faktiskt lite skoj att få plocka upp alla julgranskulor och annat plock. Nu när jag tänker efter så köpte jag väldigt fina julgranskulor med fjädrar och ludd på förra året när julsakerna reades ut. Vilket klipp!

På måndag återstår att se vad jag egentligen fått gjort. Ett tvåtimmars spinningpass är också inbokat. Hmm....jag kallas inte prinsessan av dåliga ursäkter för ingenting så vi får se hur det blir med det.

Trevlig helg önskar jag dig!

Vi ses i julslingans skugga

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista