BANDY

Katrineholms bandy blickar bakåt

Katrineholms bandy kom ju sist i elitserien med bara en poäng. Säsongen i elitserien blev således bara ettårig. Nu analyserar Katrineholm den gångna säsongen och lagkaptenen Marcus Skoog har väl inte haft någon kul säsong:
- Vi har fått våra gliringar på stan, men vad skall vi göra, jag tycker inte stämningen i truppen har varit så dålig, som man kan tro, menar Marcus.
- Vi har tagit med det positiva från matcher det har gått bra.  Men Marcus tror inte att laget är knäckt utan snarare tvärtom:
- Vi är revansch sugna, som tusan, avslutar Marcus Skoog.

Ove Svensson är ordförande i Katrineholms bandy och han och styrelsen är i full gång, att analysera säsongen i elitserien och han tycker att laget är bättre i år en säsongen 2008/2009:
- Vi är klart bättre idag än då och vi har fått nyttig erfarenhet av elit bandy.
Ove menar också att man måste höja den ekonomiska nivån, när man går upp i högsta serien nästa gång:
- Vi har en budget långt under övriga elitserielag, så vi måste höja ribban ytterligare, säger Ove Svensson som hoppas, att inte sponsorerna hoppar av efter fiaskot i elitserien, där Katrineholm blev sist med bara en poäng.

Hans Halvarsson
hans.halvarsson@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista