Sportredaktionen vid SR Sörmland

Leif Johansson
Programledare, reporter och sportansvarig.
Leif Johansson är den lokala sportens nestor. Han har varit med ända sedan slutet 1970-talet. I dag är han programledare, reporter och sportansvarig och utgår från Nyköping. Det innebär en hel del hockeybevakning men också fotboll och bandy. När han idrottar själv handlar det ofast om golfspel.

Martin Brunelius
Reporter med Nyköping som hemmaplan. Han är yngst i gänget och har ett förflutet som mittfältare i Nyköpings BIS fotboll, men numera blir det mest golf på Ärila.
Martin jobbar mest från Rosvallas sportcenter, där han under vinterhalvåret referar han Nyköpings Hockeys hemmamatcher och på sommarhalvåret blir det mest Nyköpings BIS fotboll.

Hans Halvarsson
Reporter
Hans är SR Sörmlands ögon och öron i Katrineholm. Så snart han stängt sin tobaksbutik kastar han sig ut på någon av idrottsarenorna i Katrineholm med omnejd för att ge just dig levande och målande rapporter från tex KSK’s bandymatcher eller Vingåkers matcher i elitserien i volleyboll.

Tord Juszczak
Reporter och programledare för sportsöndag som alltid är bäst när det gäller. Refererar allt som oftast direkt från någon av Eskilstunas idrottsarenor. Kan såväl handboll, speedway som fotboll på sina fem fingrar. Har en gång i tiden sett en handbollsmatch som slutade 0-0, en dammatch på 60-talet:
-Jag hade bestämt mig för att sitta kvar till första målet kom, jag fick dock vänta förgäves, har han en gång berättat.