Fotbollsbloggen

Så här blir Värmbols serie

Representantskapet har nu fastställt de nationella serierna. I västra Svealands-tvåan fick Värmbol inte oväntat fem Stockholmslag som har sin hemvist söder om huvudstaden.

Arameiska Syrianska, Enskede och Värmdö är bekanta från årets serie, Huddinge är nyuppflyttade och Spårvägen överflyttade från norra Svealands-gruppen. Dessutom blir det fyra resor till Östergötland, en till Gotland och en till Småland (Vimmerby) för Katrineholmslaget.

Serien i sin helhet: Arameiska Syrianska, Assyriska Norrköping, Enskede, Gute, Huddinge, Motala AIF, Spårvägen, Sleipner, Smedby, Vimmerby, Värmbol, Värmdö.

I västra Svealands-trean blev det en ändring från det ursprungliga förslaget. Köping får vara med där i stället för västgötska Mariestad och det tackar säkert Eskilstunalagen Södra FF och IFK för. Det blir ju en långresa mindre. ”Eskilstunakolonin” Kungsör är också glada, nu får de ett riktigt derby mot grannen Köping.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".