1 av 2
Aron Rafn Edvardsson till Guif? Foto: Jarmo Mänty, Sveriges Radio
2 av 2
Herdeiro Lucau till Guif? Foto: Johanna Petersson/Sveriges Radio
HANDBOLLSBLOGGEN

Finbesök i Sporthallen

Det var många som höll på att tappa hakan när de såg vilka som var på plats i Sporthallen i lördags när Guif mötte Alingsås.

Fick tips om att isländske målvakten Aron Rafn Edvardsson (som jag berättade om här: ) befann sig i Eskilstuna. Och jo minsann, honom sprang jag in i när jag passade på och fikade i pausen.

---

Men redan när jag klev in i Sporthallens foajé såg jag ett bekant ansikte. Kristianstads målis Herdeiro Lucau minsann! Jag frågade om det var nåt på gång med Guif.

"Jag är här bara med min flickvän"

Återstår att se hur det blir.

---

Vet inte om det spelade in nåt men Robin Hallberg (som inte får förlängt kontrakt) startade i målet och fick inte tag på en enda boll. Richard Larsson däremot glänste, speciellt efter sidbytet. Snacka om att Larsson ruskat av sig smällen han fick i onsdags mot Sävehof.

---

Vore ju väldigt bra om Guif gjorde klart tidigt med ny målis inför nästa säsong så man slipper spekulera under sommaren.

---

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".