Fotbollsbloggen

United åker till Sundsvall i dag

Eskilstuna United lämnar inget åt slumpen i jakten på allsvenskt avancemang. Elitettans serieledare åker därför till Sundsvall i dag för att förbereda sig för lördagsmatchen mot seriens jumbolag.

– Vi tränar klockan 14 i dag och sen sätter vi oss i bussen och åker upp till Sundsvall för övernattning. Det är bra för spelarna att slippa 40-milaresan på matchdagen, säger Unitedtränaren Viktor Eriksson.

Sundsvall är i praktiken avsågat och föll med 1-5 senast mot Uniteds toppkonkurrent Sirius. Men Viktor räknar inte med att få något gratis på Norrporten Arena.

– Sundsvall kämpar nog till allt hopp är ute och det brukar ju vara kul att jäklas med ett lag som leder serien. Vi går ut för att göra samma hårda jobb som vanligt.

Frida Svensson är avstängd och trolig ersättare på innermittfältet blir Anna Danielsson. Anna var ju den som spelade mest där under våren innan Frida hade anlänt till United.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista