1 av 3
2 av 3
3 av 3

Sverige Berättars redaktion

Berättarna och berättelserna i kommer från hela landet men personerna bakom produktionen befinner sig i Småland. Sverige Berättar produceras och spelas in i Växjö på Sveriges Radio Kronoberg.

Lisa Syrén - programledare och producent

Lisa guidar dig som lyssnar genom djungeln av berättelser. Som programledare av Ring så spelar vi och Karlavagnen har hon stött på många berättare och hört oändligt antal berättelser. Och i programmet delar hon även med sig av en hel del av sina egna.

Karin Hellzén - webbredaktör och produktionsassistent

Karin är den som sköter programmets hemsida och ser till att det finns material här som ni vill se. Hon är även lite allt i allo på redaktionen och gör allt från att spela in berättelserna när berättarna kommer till studion och ljudlägga dem till att utforma affischer och flyers.

Magnus Larsson - tekniker

Magnus är den som rent fysiskt håller i spakarna under sändningen. Det är han som ser till att alla ljudnivåer ligger på en bra nivå och är den som har det största lyssnande örat av alla på redaktionen. Det är mycket som ska förberedas och skruvas på innan det blir bra ljud ut i era radioapparater.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista