Sjukvård, Silvias skrivkonst och FN!

USA:s sjukvårdsreform röstades igår ner i representanthuset. Det har varit en EXTREMT infekterad debatt. Folk har kallar varandra Stalin, Hitler och skjutit ner varandra, och allt detta bara för att folk typ ska få mer tillgång till sjukvård. Liv undrar Varför?

Drottning Silvia har skickat ett brev till TV4s VD, Jan Scherman, där hon skriver att det inte känns så kul att förknippas med nazism. Sara tycker inte brevet är helt övertygande, och ger Silvia lite tips.

Jonatan har känt av att det är årets fattigaste månad och tänker att det är dags att kolla vad man kan dra ner på. Kolla kvitton och göra budget. Den som redan har gjort det är Kleerup och ni kan tro vad han blev överraskad när han såg hur mycket han gjort av med på taxi, fika och....

Sedan Inga-Britt Ahlenius hårda kritik mot Ban Ki-moon började diskuteras har vi tänkt lite extra på FN. Så idag handlar Livets mjuka skola om just FN. Hur ser en vanlig dag ut på jobbet på FN? Varför älskar sverige FN så mycket? Är det ens lönt att ha FN?

Världens deppigaste yrken #2 - Nanna fortsätter att kora Världens deppigaste yrken, och dagens kommer från faunans värld. Men vad EXAKT det är, det får du höra om du lyssnar på programmet!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista