Tigermammor, Roxette och Foppa(igen!)

Liv har tänkt på att Foppa strax kommer att bli arbetslös. Vad ska han göra nu? Kanske kommer han, om han är arbetslös tillräckligt länge, hamna i det ökända statliga projektet FAS 3.

Ola och Jonatan har med gemensamt krafttag vaskat fram den kompletta guiden till Årets stora musikhändelse!
- Ja visst är det Roxettes stora världsturne! Vart ska dem, vad ska dem sjunga och hur upphetsade är dem ryska oljearbetarna att Mari äntligen är fri från cancern?

Dessutom om debatten kring barnuppfostran, som blossat upp efter att en professor med kinesisk bakgrund hävdar att amerikanska föräldrar är för veka mot sina barn och inte pushar dem tillräckligt. Jonatan frågar sig om hon kanske torts allt har en poäng.

Och så verkar som att Silvio Berlusconi till slut kommer att falla. Men är det verkligen en seger när det har tagit såhär lång tid? Silvio har gjort bort sig så mycket under så lång tid att man får svindel av att tänka på det. Vi tänke rpå det ändå.

Lyssna!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista