Håkan tycker att han ska avgå. Men också att han ska komma tillbaka direkt

Dagens app

Håkan Juholt "Håkan bör avgå"
0:03 min

Att va karriärist och sosse verkar va en svår kombination. För det är ju som Göran Persson säger

Alltså. Du vill ta på dig uppdrag, du vill komma framåt. Men du får inte på något sätt visa det. För då förhäver du dig själv.Därför va det ingen som trodde på Pär Nuder när han tackade nej i novembras. För om han sagt ja, då hade han ju bara förhävt sig och sen inte fått jobbet.
Av nån konstig anledning så är det ingen tvekan när det gäller Pagrotsky. Den stackarn kanske bara spelade svår, men det fick han inget för.

Men ursäka mig... är inte det här att förhäva sig?

Att prata om sig själv i tredje person. Va? Dessutom är det väl lite konstigt att han vill avgå från partistyrelsen (för att ta på sig skulden för valfiaskot) om han sen tänker kandidera för partiledarposten? Dessutom verkar han ha tackat ja till att kandidera. tsk tsk tsk..

Den här Juholt alltså. Den jäveln är ingen riktig sosse. Förhäv dig inte!

Östros däremot. Han är lika ödmjuk som Leo Messi. En perfekt ledare för ett parti som inte vill va bättre än någon annan. Ta Östros och bli sen fa-an inte ett större parti än vad ni är nu, förhäv er inte sossar!

/Simon

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".