1 av 2
Deppigt.
2 av 2
Mani

CREATIVE MASTERPIECE

Tankesmedjan sträcker ut en ådrig hand till internetgenerationen, man har givit mig ett inlogg och uppmaningen att blogga. Jag är den enda som är född på nittiotalet och därför finns det inget sätt för mig att komma undan. Glädjande för er, eftersom ni kommer få se osmickrande bilder på redaktionsmedlemmarna samt ta del av vårt every day "life".
Bloggeran inleds givetvis med en titt kontorets interior design. Som ni ser är det en undermålig miljö vi arbetar i. En nedsutten soffa, någon slags pappersrulle som för tankarna till onani samt inga chica bloggdetaljer. Jag har därför stulit morgonpasset sommars underbaraclara-vimplar och har med manisk uppsyn tejpat fast dessa. Det känns lite som att knyta en sidenrosett på en kompost och mitt öga för estetik har fått gråstarr. Vimplarna har också ramlat ner två gånger men jag ger aldrig upp, HÖR NI DET JAG GER ALDRIG UPP

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".