Emma Knyckare. Foto: Julia Lindemalm.

Tankesmedjan hjälper en forskare

En forskare i Lund vill forska på dig som gillar oss. Här hittar du ett mail från henne till dig. Om du är sugen så hör av dig till henne.

"SÖKES! GILLAR DU POLITISK KOMEDI? Jag letar efter dig som är mellan 18 och 30 år gammal, som tycker om politisk komedi och satir, t. ex. "Tankesmedjan i P3", "SouthPark", "The Daily Show with Jon Stewart", "The Colbert Report", Soran Ismail, Bill Maher, Magnus Betnér eller Özz Nûjen, Michael Moores dokumentärer, "The Thick of It" eller något annat sånt som kombinerar politik och humor.

Jag är nyfiken på allt som har med detta att göra och om du kan tänka dig att bli intervjuad av mig (i grupp med dina vänner, i grupp med såna du inte känner eller på egen hand), hör av dig till mig så berättar jag mer! Sprid gärna efterlysningen till såna som kan tänkas vara intresserade! Jag bjuder på fika!

Kontakta: joanna.doona@kom.lu.se"

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista