Kent Harrskog, till h ö, ser på när socialdemokratiska försvarsminister Leni Björklund skriver på MoU-avtalet. Kent Harrskog var den som ledde den svenska gruppen tog fram det kritiserade avtalet.
Kent Harrskog, till h ö, ser på när socialdemokratiska försvarsminister Leni Björklund skriver på MoU-avtalet. Kent Harrskog var den som ledde den svenska gruppen tog fram det kritiserade avtalet. Foto: Privat
Tankesmedjangalan

Årets hantering av Saudiaffären!

”Det är nästan som han är en tecknad figur i Kalle Anka”
5:43 min

Årets hantering av Saudiaffären. Varje år kommer det fram ny smutsig information om hur den förra socialdemokratiska regeringen och sen alliansregeringen har hanterat Sveriges relation till diktaturen Saudiarabien.  Varje år får vi se diverse hanteringar av detta haveri och varje år blir man ÖVERRASKAD, nästan TAGEN av hur många olika tillvägagångssätt dom inblandade använder. De nominerade i år: Carl Bildt, Leni Björklund och Marcus Wallenberg.  

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".