1 av 4
Vem är denna?
2 av 4
Vems tröja är detta då?
3 av 4
Torsbystudions semla dagen till ära...
4 av 4
Hoda Al Suntfi

Ny krönika, mode och fettisdagsbulle.

TISDAG 16 FEBRUARI

Vi åt semlor. Ja, det var i princip det vi gjorde. 

Nääh, vi uppmärksammade också att modeveckan inletts. Både Stockholm och New York visar denna vecka upp vad som kommer hösten 2010. Och vi hänger självklart med och temat för veckan är Mode.

Två tröjor. En manlig, en kvinnlig. En gammal, en ny. Nu är frågan. Vems är Svens och vems är Inas? Med andra ord, vems är inne och vems är ute. Vilken är snyggast vill vi också veta. Snälla, maila oss så vi får reda ut detta imorrn! formiddag.varmland@sr.se

Hoda Al suntfi, från ByMe i Sunne, berättade för oss om sina förväntningar inför Stockholm Modevecka. Vi diskuterade skillnaden mellan landsbygden och storstäderna. Och visst finns det en stor skillnad. Det är nog lite hippare i Stockholm. 

Vi kommer få en uppdatering av detta i slutet av veckan!

Sune Carlsson från Hugos Herr i Karlstad berättade om herrmodet och hur viktigt det faktiskt är att uppdatera sin garderob även fast trenderna går igen. Nu ber vi till högre makter att Sven lyssnar på detta.

Malin Hedberg var dagens krönikör. "Det ordnar sig" var hennes motto idag.

Verskampen vanns idag av Lennart Bergkvist i Skåre. Hans medspelare hette Ylva och det blev en hårfin kamp!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".