1 av 2
Fridas frisyr denna fredag
2 av 2
Forsberg och Östergren fångade i flykten denna fredag

Modevecka, hår på båt & Mat Desperat

FREDAG 19 FEBRUARI

Idag sände Ina från ett snöyrande Karlstad tillsammans med Jens Östergren.

Paula Ternström kommer snart till Värmland. Vi pratade med henne om hennes besök nästa lördag då hon gör föreställningen "Mat Desperat" tillsammans med Grynet Molvig och Mi Ridell på Stadshotellet i Karlstad klockan 16. Där tar de upp ämnet kvinnors relation till mat. På ett humoristiskt sätt ska de beröra ämnet som alla kvinnor känner till.

Frida Larsson jobbar som frisör och makeup-artist på en av Danskebåtarna. Vi diskuterade vad som gäller där just nu, förmodligen handlar det om vågor i håret.  På bilden intill kan ni hur hon själv ser ut denna fredag.
Nästan som Westerdahls frissa faktiskt, men ändå ganska tvärtom...

Fårfest i Kil är det under helgen! Mirjam Sköld berättade om modevisningen som går av stapeln idag klockan 15. Ull är på modet och används av de stora modeskaparna likväl som här i Värmland.

Verskampen vanns idag av en snöskottande Tommy Bofeldt! Hans medkumpan, Kent Davidsson, var taggad men snubblade på mållinjen.

I Jukebox spelade vi era önskningar, som vanligt. Modeanknytningen blev att låtarna är och, framför allt, har varit på modet.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista