Kristoffer Appelquist hade premiär på sin föreställning KRIG i onsdags. Här är en bild från första föreställningen.

Per Ragnar firar 50 år och Kvinnor i fören!

TISDAG 9 MARS

Äntligen tisdag och äntligen fick Ina komma tillbaka!
Med mycket energi från Sockholmsvistelsen tog hon sig an tisdagens program tillsammans med Per Berg!

Per Ragnar är för många känd för att ha jobbat med Ingemar Bergman och Astrid Lindgren och spelat Strindberg men Ina konstaterade att han nog är mest känd (för de under 30) som Sten Frisk, galningen från Tre Kronor. Björn Johansson träffade honom och gjorde en intervju inför hans summering av de 50 år han har på nacken i branschen!

Ina och Per diskuterade KRIG (se bilden ovan) eftersom Ina var inbjuden till premiären förra veckan. Reccensenterna på plats verkade vara rörande överens om att det är en mycket sevärd föreställning. (foto Ina Forsberg)

Ann Magnusson från Knappen i Karlstad berättade om helgens kryssning till Åland. Inte vilken kryssning som helst. För tredje året i rad gick mässan Kvinnor i fören av stapeln på Östersjön. Ann berättade om kvinnors nätverkande och att Charlie Söderberg från Lyxfällan faktiskt är lika hård som på TV. Men. För vår och vår ekonomis skull!

Sven hade vi med oss på linan från Torsby och han berättade att Arvikafestivalen ska få besök i sommar. Av honom. Varför? Svaret är Volbeat.

Oscargalan gick av stapeln för 82:a gången i söndags kväll. Ina och Per gottade sig riktigt i diverse skvaller men framförallt i finkulturen av vilka som vunnit. Ikväll kl 22.45 på SVT 2 kan du se en sammanfattning om du inte höll dig vaken i går natt!

Verskampen vanns idag av Elisabeth Johansson från Säffle efter en rafflande omgång mot Kurinaättlingen Peter Lindkvist från Duvnäs!

Amanda Ooms läste sin krönika "Goethe" för oss.

Dagens läxa: Oscargalan utan s!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista