Öronlapparna på när Ina gestaltade Prinsessa på Guldvargengalan!

Guldvargen, Dödskammaren och Stubbefolket!

Äntligen måndag! Och äntligen förmiddag!

Fullspäckat schema med mycket bra energier konstaterade Ina och Per idag!

Bokbönan, Sara Johansson, var hos oss och tipsade om humoristiska böcker. Det är bara att hugga in. Sara var taggad och tycker absolut att ni ska läsa! Och skratta!

Ellenor Karlsson, projektledare för Barnens Gränsland berättade för oss om Stubbefolket som hade premiärvisning förra veckan! Vill du veta mer och se på tv-seriens trailer?

Anette Skåhlberg har många titlar på sina många visitkort men just nu har hon urpremiär på "Dödskammaren" som är ett projekt hon gjort tillsammans med Molkoms Folkhögskola. Där har hon jobbat som dramapedagog med de 6 elever som går 2:a året på skådespelarlinjen. Ikväll klockan 18.30 ska ni bege er till Arenan i Karlstad för att se vad processen har resulterat i, så långt!

Fredrik Thorsvret, ordförande i Marknadsföreningen i Värmland, berättade om fredagens Guldvargengala. Årets Guldvarg delades ut till Löfbergs Lila bland annat för deras reklamfilm där de inte använder sig av sin logga för att sprida sitt budskap utan endast färgerna. Alltså lila och gult. Originellt och coolt tyckte juryn.

Verskampen vanns idag av superkvinnan AnnBritt Jensen i Skived. Och jo, nu vet Ina var det ligger, utanför Forshaga. Motspelare hade hon, en riktigt rejäl karl. Janne Karlsson från Molkom som satt i en lastbil vid Alster och gissade på Jesus!

Joakim Jansson pratade med Kent Wennman om Elvis som vanligt på måndagar 12.30!

Och självklart var det dags för Lotta Bromé efter 13. Inte Annika Lantz som Ina sa. Ina ber om ursäkt!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".