Foto: Johan Nilsson/Scanpix.

Grums nästa för Filip och Fredrik?

Tv-profilerna Filip och Fredrik håller på med ett hemligt tv-projekt som ska spelas in i Värmland. I en intervju i Aftonbladet den 2 mars säger Fredrik Wikingsson:

– Vi kommer att träffa människor som vi intervjuar. Tidigare har vi knappast gjort tv att fälla tårar till, men tanken är att vi den här gången - förutom humor - ska få det att glänsa i ögonen på tittarna emellanåt. Tanken är att programmet ska bli ementionellt men mer än så kan jag inte säga.

Text hämtad från en annons i ett lokalt reklamblad:

Söker du eller någon du känner kärleken, nya vänner, ett jämnårigt par att umgås med, någon med samma intresse som du, eller på annat sätt nya bekantskaper som skulle berika ditt liv? Kanske sitter du fast i din vardag, men längtar efter att ta dig loss?

Zergy Lindner, kommunsekreterare i Grums kommun, fick berätta vad han vet om Fredrik och Filips planer eftersom han varit i kontakt med produktionsbolaget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista