Alla fantastiska mejl till P4 Värmland LOVE!

Det kom hälsningar från alla håll och kanter. Här är alla kärleksfulla hälsningar som kom via mejl.

Hej! Kan ni spela "du är den ende" med Tholeifs orkester för Wivan Kohlström i Arvika?

MVH Tage.


Jag vill skicka en hälsning till min älskade man Ricardo och våra underbara barn Antonio och Alicia. Ni är det finaste jag har - älskar er så! Hälsningar från en lycklig Helen


Hej! Jag hoppas denna låt kommer med för den passar idag tycker jag, vill skicka den till min älskling Tomas. *Somebody like you* med Keith Urban

Vänliga hälsningar, Maud


Hej! Jag vill hälsa till min "mommo" å "moffa" (Marine & Mats) som jag tycker jättemycket om.

Kram Inez 1 år


En bamsekram till Patrik Frisk i Lesjöfors. Jag Älskar dig! Kram från Ulrika


Hej! Snälla skicka en allahjärtansdag-hälsning till världens bästa pappa & man, Thomas Hermansson. Vi som hälsar är Inez och Ann-Sofie. P.S Vi har gjort som Pågen, "bakat med kärlek" tills du kommer hem!


Snälla ni spela FÖR ATT DU FINNS med SONJA ADLEN för mina älskade barn och deras respektiva och till mina älskade barnbarn på alla hjärtans dag .

Tack på förhand / Linnea i Lesjöfors


Hej! Skulle villa skicka en hälsning till min älskade guldklimp Annika (Älskar dej) spela Det finaste jag vet med Nick Borgen. Tack på Förhand MVH Pär


Hejsan jag skulle vilja skicka en kärlekshällsning till min fru Åsa och min 1 åriga doter Moa och även passa på att gratta min Moder Monica Akselsen i ottebol som fyller 46 år i dag spela gärna Love Hurts med Nasareth hjärliga hälsningar Tommy


Idag firar vi 25-årig förlovningsdag! Skulle bli jätteglada om ni spelade "I don`t wanna miss a thing" med Aerosmith! Hälsningar Annette och Jan i Filipstad.


ELSA NILLSON I KARLSTAD VILL SKICKA EN ALLA HJÄRTANS HÄLSNING TILL SIN GOASTE MORFAR, STANLEY KÄLL SOM ÄR UTE OCH KÖR LASTBIL. TA DET LUGNT I TRAFIKEN! PUSSAR O KRAMAR FRÅN ELSA. PS HAN SKULLE BLI VÄLDANS GLAD OM NI KANSKE KUNDE SPELA NÅGOT MED RIGMOR GUSTAFSSON FÖR HONOM!


Hej! Jag vill önska en låt till alla egentligen som älskar att älska någon! Men inte tänker alltid på hur dom gör det!! Jag har en fantastisk å underbar sambo!!! han betyder så oerhört mycket för mig!! Men han fattar inte hur betydelsefull han är! Å 2 st underbara unika föräldrar som jag älskar också oerhört mycket!!! Jag vill att ni spelar "If tomorow never comes" med Roanan Keating denna låt har en mening för oss alla egentligen om man "lyssnar" på denna!!!!!!!!!! Men just för att mina nära å kära ska förstå hur mycket. Jag ÄLSKAR dig Pär-Erik Mossfeldt  och min mamma å pappa. Stora kramar från CAROLA


Hej på er alla! =D Önskar att skicka en Alla hjärtans dagshälsning till min man Pelle Svensson i Arvika. Spela Fairytale med The Playtones. Han är just nu sjukskriven, hoppas att han snart frisknar till så han får gå till sitt älskade jobb.

Kramar från Lillemor


Hej ! vill skicka en hälsning till min underbara man o vän, Jörgen Kjellberg. Du betyder allt för mig, Jörgen jobbar på Filipstads brandstation så jag hoppas att hör detta o inte nåt larm kommit i vägen

älskar dig, Frugan Britt


Hej ! Önskar Erik Lihms låt Alla hjärtans dag till min Sune som kämpar på med glatt humör. Frugan. Tack på förhand.


Hej! Spela Ebony and Ivory för min man Urban Granfeldt. Det var en av låtarna som spelades sommaren när vi träffades för ett antal år sedan.

Hälsningar Irene Granfeldt.


Hej! Vi firar 11-årig bröllopsdag den 14:e feb. Så gratta min Christer med låten "Till min kära" med Streaplers. Sänd även "Alla hjärtans dags" hälsningar till mina barn Malin och Niklas med respektive samt mina barnbarn Magnus, Emil och Henrik.

Hälsningar från Gunilla i Kristinehamn.


Kram!! Hej Per jag skulle bli så glad om du ville spela I love you med Celine Dion för min goa underbara älskling Thomas Engström i Kristinehamn han betyder så mycket för mig! Jag ramlade och krossade armbågen den 12 feb 2010 och har fått opererat den 3ggr har ständig värk är fortfarande inte helt återställd, utan honom vid min sida hade det vart jobbigt. Han har tröstat och hjäpt mig under denna långa och svåra tid. Jag älskar honom mer och mer för varje dag som går vi har snart varit tillsammans i 3 år. Pussar och kramar från din älskling för evigt Maritha Pettersson.


Hej! Skicka en stor hälsning till PG Andersson som fått många hjärtan att slå rejält under helgen.. Vi som följt hans färd i rallyt har både upplevt hjärtglädje- skutt och sen har hjärtat hoppat endel slag när sekunderna tickat... Spela "Zigge Zagge" med Pop Stars..i denna låt slår garanterat hjärtat..

Hälsar gör fansen !!!!!


Hej på er Hjärtegoa Valentinbudbärare! Idag på Alla Hjärtans Dag är det exakt 13687 dagar sen jag mötte dig, Anders Fasth, min egen Valentin. Våra blickar fastnade i varann. Jag drunknade i dina ögon, världen förvandlades, allt blev underbart och mitt liv blev aldrig med vad den varit. NU drygt 37 år senare finns den där magiska känslan fortfarande kvar. Jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag vet att Du känner likadant för mig. Vill även skicka en Hjärtehälsning till alla nära o kära, vänner o bekanta. Ingen nämnd o ingen glömd.

Hjärtekramar från Agneta Tunér-Fasth i Karlstad


Hej på er! Idag är det vår förlovningsdag. Snälla hälsa till Micke! Spela gärna nåt me 'volbeat' .kramar fr Karolina.


Hej! "Jag vill skicka en varm hälsning till min älskade man Stefan. Jag och Gustav tycker han är den bästa man och pappa som finns!! Kram Cathrin". Kanske är jag för sent ute, men jag testar :-) //Cathrin


Hej Vill fira vår 1 åriga Bröllopsdag just idag 14 feb. Elias vill passa på att gratta pappa Lars-Åke på Alla Hjärtans dag också. Tack på förhand!

AnnSofi


Hej! Skulle vilja hälsa till min underbara Helena på Allahjärtansdag, med Thåström- och Imperiet-låten "...Som eld". Tack på förhand.

MVH Niklas


Jag vill önska en låt med Rascall Flatts som heter "Bless the Broken Road" med motiveringen att texten i låten beskriver väldigt vackert och väl hur kärlekens kraft kan komma när man minst anar det.


Jag vill hälsa till min son Leo, hans syster Agnes och hela min famlij och alla vänner i livet som berikar mig. Utan er är jag inget. Tack för att ni finns! Stor kram till er och alla den här soliga vinterdagen.  // Christina Psarris


Jag vill skicka en hälsning till min pappa, mormor&morfar och farmor&farfar. Jag älskar er.

Från Elin Persson i Mjönäs.


Skulle vilja önska en av de finaste kärleksballaderna. Bon Jovi med bed of roses. Då jag är så lyckligt lottad att jag har fem män i mitt liv skulle jag vilja att ni spelade den här för först och främst Roland Göransson sedan Jonne, Dan, Sebban och Jacob. Alla hemmahörande i Årjäng. Bamsekram på er. Ha en bra dag!!

Tina Kristiansson


dä ä inte lätt å fira alla hjärtans dag när gubben jobbar kväll,j ag ska dra ut en tand å åt 1 mån gammal yogert till frukost:- (Dä ä synd om mej! spela nåt glatt för mej!) hälsn kerstin.


Hej alla glada! Spela "Öppna din dörr" med Tommy Nilsson för min man som kör lastbilslass med snö för fulla muggar! Han heter Svenne å bor i Arvika. Skicka gärna massor av kramar tlll alla jag känner som hör detta.

Maria i Arvika


Hej, Jag skulle vilja att ni spelar Rötter med Lasse Tenander för min gullegris Fredrik Quarfordt som varit min älskling i drygt fem år!

Puss & Kram från Emmy


Mæste bara få sæga att kærleken inte alltid ær lætt och kan lura en totalt. Under många år var jag gift med en helt undebar kvinna men hela tiden kænde att något fattades, tills jag træffade den stora kærleken næmligen en man som ændrade hela min tillvaro både på gott och ont, før kærlek mellan samkønade ær inte alltid accepterad. Lever nu tillsammans med en helt underbar man sedan 4 år och vi har en stor kærlek till varandra trots att vi inte kan visa vår kærlek øppet. Ælskar dig Anders / P


Hej! Eftersom min man Bengt Larsson är ute på dom värmländska vägarna i jobbet och vi inte kommer att träffas idag, skulle jag bli jätteglad om Ni kunde spela för oss: Av hela mitt hjärta tror att det är Anders Engbergs orkester. Ps Vi sitter i samma hus på Verkstadsgatan 20 så om ni sjunger med högt så hör jag ända hit… J. Tackar av HELA MITT HJÄRTA!!

Eva Saxin Larsson


Vill skicka en kärlekshälsning till den underbaraste i världen. Du betyder allt för mig. Per Lerfelt och spela gärna "Av längtan till dig" med Åsa Jinder.

EvaLiz Söderqvist Arvika


Hej jag vill hälsa till mina älskade barnbarn. Amanda Fredrik Oskar Carl och Wilmer, speciellt till Fredrik som fyller 15 år i dag.

Hälsningar Mormor Kerstin


"Aldrig ska jag sluta älska dig" med Jonad Gardell är låten jag vill spela för min älskade Roger, vår dotter Malin och alla våra nära och kära.

Troll-Kramar Tina


Jag vill skicka en allahjärtansdaghälsning till till Per Henriksson <3 i Åsteby! Ha en bra dag på jobbet!

Hälsningar Ellen


Min älskade Susanne, jag är så lycklig över att vi fann varann! Åren med dig fram till idag har varit de bästa i mitt liv! Trots lite gnabb och kiv! Du har en oerhörd medkänsla och empati! Du ger mig värme och trygghet och ibland mycket att stå i! Vi kämpar med att få ihop det med tre döttrar, jobb, hus och hem och tiden blir alltid knapp! Jag önskar att du ditt pendlande till Sunne varje dag slapp! Men på ditt jobb du trivs och mår bra, så det med pendlandet får vi ta! Susanne du är mitt allt och mitt hjärta tillhör dig för evigt! Vi måste ta hand om varann, våra nära och kära och se till att få lite ledigt! Den sång de spelar på radion är till dig min skatt! Orginalet är bättre än när jag sjöng den då vi gifte oss till rop och skratt! YoursForever! Din, Per


Vill skicka miljoner kramar till världens bästa pappa och sambo Dennis Jensen i Råda. Vi älskar dig pappa.

Många kramar från Mio Och Maria.


Hejsan! Jag skulle vilja skicka en hälsning till mina älskade barnbarn Alexander och Alicia Krés-Johansson i Säffle, Nowa Chutreus i Sunne och Molly Gulliksson i Karlstad.....Älskar er jätte mycket massor av kramar från mormor/farmor i Säffle

Spela gärna Himlen måste sakna en ängel med Linn-Marie.....fast egentligen saknas det 4 små änglar.


Jag vill skicka en alla hjärtans dags hälsning till min man Roger i skogsmaskinen. /Ann-sofi


En hälsning till mina älskade barnbarn Philip, Alex, Linn, Frida, Anna, Alvin, Tom o lilla Vilja... Ni är det finaste jag har och det bästa är att ni bor alldeles nära mej...

Puss o Kram till er alla från mormor Margareta i Persberg


Hej! Vill skicka en värmande Alla hjärtanskram till Thorbjörn på Vågmästaren i Karlstad spela Utan dina andetag med Elisas

Kramen kommer från Marianne


Vill skicka en hälsning till mina älsklingar Thomas å Anton Lindahl i Ransbysätter! Hälsar också till Gunilla å Börje Eriksson och Ingrid å Tore Lindahl!

Maria Lindahl, Ransbysätter


Till alla berörda, spela Every breath you take eller I just call to say I love you

Tack och kram från Christer


Hej o kram! Hälsa till mina syskon med familjer som finns på olika orter i Värmalnd.

Kramar från Gittan E. i Sunne


Hej! jag vill skicka pussar och kramar till min underbara sambo Andreas Skoglund och vår söta dotter Ella på alla hjärtans dag! Jag älskar er! Dessutom vill jag passa på och tacka mina föräldrar Olof och Iréne Jansson plus syskon för en mysig helg. Spela gärna kärleksvisan med Sarah Down Finer. Hälsningar Linnea i Väse


Jag vill hälsa till världens bästa man och pappa Pär, och önska låten Anything You want med Roy Orbison till honom. Hälsar samtidigt till våra älskade gossar Gustav och Elias.

Kram Karin

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".