1 av 4
Sarmed Ismael med vänner på Rud. Foto: Louise Uhlin
2 av 4
Kjell Larsson. Foto: Hedvig Nilsson/SR Värmland
3 av 4
4 av 4

Gänghäng, elitcoacher och katastrofala minnen

MÅNDAG 1 FEBRUARI

Sarmed Ismael och hans kompisar blev ivägkörda från Ruds centrum för att de skrämde iväg kunder. Nu har de vänt sig till Karlstads kommun för att få nån annanstans att hänga.

Margot Wallström, avgående EU-kommissionär Margot Wallström har fått nytt jobb i FN i New York. Systematiska våldtäkter har blivit en medveten strategi för att förnedra fienden på flera håll i världen, t.ex. Kongo. Detta ska Margot Wallström jobba mot.

Elitcoach 2015 heter en unik utbildning som anordnas av Värmlands idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna. 24 ledare från vitt skilda idrotter deltar och en av deltagarna är FBK:s Jörgen Jönsson. Jönsson som under sin karriär aldrig skulle kunna tänka sig att bli coach. Här berättar han att om varför han ändå finns med på utbildningen.

Badhuset i Karlstad ska byggas om under året för 210 miljoner kronor. Men nu kräver Karlstads simsällskap att beslutet rivs upp.

Måndagsgästen är Kjell Larsson, som idag slutar som operativ chef för internationella insatser på MSB, tidigare Räddningsverket. Men ändå jobbar för fullt med katastrofen i Haiti...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".