1 av 2
VF och NWT minskar i upplaga
2 av 2
Kerstin Norén

Körjakt, tidningskris och tågtrubbel

MÅNDAG 22 FEBRUARI


Bröderna Rongedal är i Karlstad för att leta deltagare till sin kör i TV4:s Körslaget. Imorgon hålls en audition på Karlstads teater. Bröderna, som var varit med i Melodifestivalen två gånger, har själva lång erfarenhet i att köra bakom andra artister (bland annat Trazan och Banarne). Frågan är hur deras drömkör ser ut, och varför de håller audition i Karlstad istället för i Molkom?

Dagstidningarnas framtid.  Vi pratade  med Peter Franke, chefredaktör på Värmlands Folkblad och Rolf Matthies, redaktionschef på Nya Wermlands-Tidningen om att upplagorna rasar, enligt färsk tidningstatistik. Är det början på slutet för papperstidningarna? Om inte - hur kan de konkurrera med webben i framtiden?

Den långa vintern fortsätter ställa till trubbel för resenärer. Vissa tågsträckor, tex Karlstad-Stockholm ställdes in helt idag, och även Värmlands trafik har haft problem med busstrafiken.

Kerstin Norén, rektor Karlstads universitet, är vår måndagsgäst.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".