Clabbe spelar unika önskelåtar

Veckans DJ Clabbe innehåller ett par godbitar som är efterlängtade för många mailare som inte kan få nog av ett par låtar som de tydligen aldrig får höra i något annat sammanhang. Ett exempel är "Maria Magdalena" med Sandra som ständigt återkommer genom åren som önskemål. Den har satt djupa spår men inte överlevt i så många skivväskor tycks det.

En annan är en av de första kommersiella synthlåtarna som var ledmotiv till ett dataspel som hette "Dragon Slayer" Den verkar vara en riktig samlarlåt. Sen har jag en riktig godbit. En låt som spelades ett par gånger i "Rakt Över Disc" när det begav sig, men som aldrig gavs ut på skiva i Sverige. Jag fick den som testskiva. Den heter "Who built the pyramids" med den tyska gruppen ORS och jag har fått frågor om den i nästan 30 år nu. Nu spelar jag den igen.

Sen gör jag en re-edit ( förlängning) av ett tidigare medley kallat "Absolut Party Medley" så DJ Clabbe blir som alltid  Absolut Party ! /DJ Clabbe

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista