Välkommen till P4 på sverigesradio.se

Så här ser din nya P4-värld ut. Du som besökt oss tidigare märker att mycket har förändrats. Sajten har ett nytt sidhuvud med ny navigation och ny sidfot. Dessutom har vi ändrat webbadressen från sr.se till sverigesradio.se.

I toppen på sidan ser du vilken av Sveriges Radios 25 lokala kanaler du besöker just nu. Vi vill göra det enkelt för dig att lyssna på radio via webben. Klicka bara på knappen Lyssna direkt så får du höra just din P4-kanal. Klickar du på Byt P4-kanal kan du välja någon av de andra 24 P4-kanalerna.

Till höger om Lyssna direkt ser du vilket program som sänds. Programnamnet är också en länk in till programmets egen sida.

För att komma till Sveriges Radios startsida kan du alltid klicka på Sveriges Radio högst upp till vänster. På samma sätt kan du alltid ta dig fram till den kanal du är ute efter genom att använda P1, P2 och så vidare. Nyheter i det svarta fältet tar dig till våra samlade riks- och utrikesnyheter.

Ett enkelt sätt att hitta det program eller det innehåll du söker är att använda vår sökruta. Om du skriver in Morgonradion Värmland där, så kommer du till just P4 Värmland och hemsidan för morgonprogrammet där.

Navigera rätt
Bland våra menylänkar hittar du snabba vägar till bland annat dina lokala nyheter eller till den lokala sporten. Du hittar också alltid Kontakt där alla uppgifter om hur du kan komma i kontakt med din lokala P4-kanal finns.

Om du klickar på Program A-Ö hittar du länkar till lokala program och till de program som sänds i alla P4-kanaler.

Nyheter, sport och trafik
Vi vill att du snabbt ska kunna skaffa dig en överblick över det som är viktigt: Nyheterna, sporten och vädret där du bor ser du direkt. Bakom väderkartan finns information om trafik och service. Du når dessa meddelanden genom att klicka på fliken Trafik & Service.

För att komma till nyheternas eller sportens egen sida använder du länkarna nere till höger. För att läsa en enskild nyhetsartikel klickar du bara på rubriken.

P4 tipsar
För att du inte ska missa något av det bästa vi erbjuder i radio eller på webben, så finns alltid det vi särskilt vill lyfta fram under vinjetten P4 tipsar.

Vi på radion
Vi vet att många är nyfikna på hur vi ser ut, och vill veta lite om vilka vi är. Därför finns våra medarbetare med bild och en kort presentation på förstasidan. Därifrån kan du klicka dig vidare till de enskilda medarbetarna, för att kunna läsa lite mer. Nu när nya sverigesradio.se just är lanserad har vi inte hunnit fylla på med alla medarbetare, men fler kommer efter hand.

Pulsen
Pulsen visar vilka av ljuden på din P4-kanal som är mest populära att lyssna på just nu. Ställ din musmarkör över ett ljud så får du veta mer om vad just det ljudet handlar om. Till höger under Pulsen-vinjetten kan du få vara med genom att kommentera någon av våra nyheter.

Upptäck mer
Sveriges Radio är ett företag som finns över hela landet, och över hela världen. Vi sänder hundratusentals timmar radio varje år, och har flera miljoner sidor på webben. Under rubriken Upptäck mer kan du hitta tips som leder vidare till innehåll som du kanske inte ens visste fanns.

Vad tycker du?

Mer om nya sverigesradio.se
Behöver du teknisk hjälp med nya sverigesradio.se hittar du guider och kontaktadress på .