Pitabröd med couscoussallad

4 pitabröd

2 dl kokt couscous
1/2 aubergine
1 zucchini
1 hackad rödlök
2 tärnade tomater
1 dl smaksatt creme fraiche
salt, peppar och oregano
Tärna aubergine och zucchini och salta lite.
Låt grönsakstärningarna ligga i press ca 1 timme
Häll av vätskan
Fräs hackad lök i lite olja tillsammans med zucchini och aubergine.
När grönsakerna känns färdiga tillsätt då de tärnade tomaterna.
Smaksätt med salt, peppar och lite oregano.
Blanda samman med couscous och creme fraiche.
Fyll pitabröden.
Servera gärna de fyllda pitabröden med kycklingspett

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".