Jonas Borssén.

Grillade quesadillas med getost och parmaskinka

Grillade quesadillas med getost och parmaskinka
6:49 min

Jonas Borsséns grillade quesadillas med getost och parmaskinka

Mexikanska quesadillas är ett slags tunnbröd, gjorda på vetemjöl. Kan göras i stekpanna eller på grillen.

quesadillas
getost
parmaskinka
, jambon serrano eller rökt skinka
purjolök, tunt skivad
barbequesås
olivolja och salt

Pensla bröden tunt med såsen. Lägg på skivad/hylvad getost, lägg sedan på skinkan och purjolöken.

Vik ihop till en klämma. Ta olivolja, pensla tunt på båda sidorna. Lägg i pannan eller på grillen på medelvärme.

Grilla/stek i 2-3 minuter på var sida. Avsluta med att strö på lite salt på bröden.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".