Tomas Diederichsen.

Pasta á la Årets Kock

Pasta á la Årets Kock
6:47 min

Tomas Diederichsen, Årets kock, tipsar om en snabb och enkel pastarätt:

Pasta á la Årets kock

pasta, rigatoni till exempel
lufttorkad skinka, parma eller serrano
mozzarella, (gärna buffel-)
basilika
cocktailtomater
vitlök
smör

Koka pastan i saltat vatten. Tärna mozzarellan. Häll av vattnet från pastan, lägg ner mozzarellan över den avrunna och varma pastan. Lägg i delade cocktailtomater.

Skär ner skinkan i mindre bitar, lägg i en tallrik tillsammans med basilikan. Häll över den varma pastan och vänd runt.

Riv gärna ner lite vitlök och smör över pastan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".