Ginna Lindberg och Sten Sjöström med sitt collage över Obama och Romney. Foto: Yasmine El Rafie/SR
Korrerapporten 19 augusti

Hela världen är här!

"Jag skulle nog ändå välja..."
0:24 min

Vi jobbar som bäst på söndagens program. Men redan nu kan vi avslöja att det blir en rapport från Thella Johnson, vår sommarkorre i Thailand. Yingluck Shinawatra är landets första kvinnliga statsminister, men vem är hon egentligen: en hårdför Angela Merkel eller en landsmoderlig Evita Peron? Och så möter vi Yuyee, den före detta supermodellen som numera kämpar för kräldjurens rätt i Thailand.

Sveriges Radios alla korrespondenter har varit i Sverige. Henrik Torehammar mötte våra utsända i USA för att diskutera bilderna av Barack Obama och Mitt Romney inför höstens presidentval. Producent-Martin Jönsson har pratat med hela gänget om rädslor, resdagar och smultronställen.

Några smakprov kan vi bjuda på redan nu.

Daniel Alling är korrespondent i Berlin men har tidigare levt och arbetat i New York. Så Daniel, av dessa de coolaste av coola städer - vilken är egentligen coolast?

Och Staffan Sonning, ekonomikorrespondenten med de tvärsäkra beskeden: Vad vet du som andra inte vet?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".