1 av 3
Tre lyssnare ska få var sin disktrasa.
2 av 3
Ugglas lyssnare har skickat in en bild på en upphottad rullator.
3 av 3
Fredag 22 mars

Vinnare i lyssnartävlingen är ...

Uggla: Varför är svenska tomater så äckliga
3:40 min

Hundratals disksugna Uggla-fans har kokats ner till två gånger tre ... Grattis ett gäng trasor är på väg till ...

Tack tack tack för alla mejl och kommentarer och förslag på vad vi INTE ska göra i radio och hur man får tag på vettiga tomater i Sverige.

Disktrasorna går till:

Hannah som är vår första lyssnarvinnare. Tack för tips om att fula bruna tomater smakar bäst och om ketchups (ovetenskapliga) effekt på prostatan. Så här skriver hon:

Hej Magnus! Mina tips det är att köpa de små gula cocktailtomaterna. Eller de  som är bruna (endel kallas svarta). De finns både som stora och små. Men alla de här tre, tycker jag är de med högst sannolikhet att de smakar tomater. De bruna är snobb, men goda. /Mvh Hannah

Birgitt som är vår andra lyssnarvinnare. Hon får en disktrasa som tack för påminnelsen att vi helt glömde bort vårt språk i första halvtimmen.

Hej Magnus Trevligt att du och underbara Emma är tillbaka Har lagt märke till att du inte under de första tjugo minuterna sagt en enda svordom Det tackar vi speciellt för Go for it! /Birgitt

Ninni som är vår tredje lyssnarvinnare. En disktrasa är reserverad åt dig för din fantastiska bild på din upphottade rullator. Fler sånna bilder önskar vi oss. Tack för inspirationen. Men vi behöver fortfarande din adress! Mejla oss är du snäll!

Hej Magnus och Emma förra fredagen pratade ni bla om upphottade rullatorer. Jag håller med, de är förfärligt tråkiga men jag har fixat till min med lite självhäftande plast. När jag hade kryckor fick de zebrarandigt mönster och blev beundrade vart jag än kom. Så visst kan man göra lite kul av det tråkiga att man är beroende av rullator etc. Ha en fin fredag /Ninni Hallinder-Bergman

Disktrasor är också på väg till Johan Helsing i Schweiz för sin underfundiga penispåskbild, Anna på Södersjukhuset och Jonas Andersson i Gnarp.

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".