1 av 9
Publikredaktören Ronnie Ritterland visade prov på hur man kan göra om man som tjej vill använda Ugglas gloryhole.
2 av 9
Uggla i P4 tog med sig ett gloryhole på Sweden Rock Festival ...
3 av 9
Alla medel tillåtna. Här statuerar en av oss i redaktionen exempel på hur man kan göra om man vill använda Magnus Ugglas gloryhole.
4 av 9
Moonandet gjorde succé.
5 av 9
Många rumpor blev det ... vem denna röv tillhör förblir för er som ser den fångad på bild en hemlighet.
6 av 9
Chefen hjälpte alla som ställde upp på att visa stjärten att få på sig byxorna och belönade de med en disktrasa.
7 av 9
Vi hann knappt ställa ut skylten innan det började visas stjärtar. Foto: Ronnie Ritterland / Sveriges Radio
8 av 9
Stoppa in något i Magnus Ugglas myntinkast och få en disktrasa. Det var reglerna när Uggla rockade röven av alla rockers på Sweden Rock festival och så här gick det.
9 av 9
En annan fråga vi ställde oss var: "Homorockare på festival - var är dom". Chefen illustrerar frågeställningen genom att hångla med Uggla...dockan.
Uggla på Sweden Rock Festival

"Vad får brudarna då" - Magnus Uggla tyckte synd om tjejerna som inte fick nåt eget gloryhole

"Var är din docka Emma?"
1:28 min

Ugglas fans som var på plats på Sweden rock kunde visa rumpan genom ett specialdesignat gloryhole. Men vad fick brudarna då undrade Magnus som tyckte Emma Wiklund också borde fått en docka ...

Några tog chansen att vara en riktig rockare - och begav sig till P4-scenen på Sweden rock-festivalen utanför Sölvesborg och visade vad de hade.

- Hur går det med rumporna då? Är det ingen här i publiken som vill förtjäna en disktrasa på ett ärligt sätt, att den är signerad gör inte ett skit, sa Magnus Uggla.

Men Magnus Uggla tyckte det var ojämställt att inte Emma hade fått ett eget gloryhole. Si så att tjejerna också kunde få vara med och leka visa stjärten i Uggla i P4.

- Varför finns det inte en sådan här docka med dig, det är inte alls jämlikt sa Emma och Uggla som skyllde på att chefen inte fixat ett motsvarande gloryhole till tjejerna.

Det Magnus och Emma inte visste då var att både en kvinna i redaktionen visat rumpan i hålet och minst ett bröst fångasts på bild. Kreativiteten nådde inga gränser och dockan var den nu är i dag gjorde succé.

Men sure. Klart vi tar i beaktning att tänka på Emma nästa gång det ska moonas i  Sveriges största radiokanal.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".