Medieormen på Sweden Social Webcamp

SSWC 2011 - Brit Stakston och Micke Kazarnowicz - experterna talar ut

47 min

De har tusentals följare på Twitter och blir nästan alltid kontaktade först när journalister söker svar från experter inom sociala medier.

De experter vi talar om heter Brit Stakston och Micke Kazarnovicz. I den här modererade sessionen från en lada på en ö i Blekinges skärgård som under tre dagar förvandlats till ett forum för hundratals deltagare som vill diskutera internets framtid ställer de en fråga:

"Är det dags för oss som experter inom sociala medier att logga ut?"

Hör hela intervjun med Brit Stakston som Medieormen gjorde på webblägrets första kväll. Här skickar hon iväg frågan som låg till grund för debatten:


Medieormen modererade sessionen med Brit Stakston och Micke Kazarnowicz på SSWC - Sweden Social Webcamp 2011.

I samtalet som förs närvarar ett 50-tal deltagare i en lada på skärgårdsön Tjäro i Blekinge lön. De som inte hade möjlighet att vara på plats för att följa samtalet kunde via öppna nättjänster som till exempel Twitter och Bambuser välja att antingen bara lyssna eller delta från annan ort och ställa frågor till de deltagande.

Fotade gjorde bland andra Karl Nilsson som på twitter har användarnamnet @beta75 . Han är också den som tagit bilden från sessionen som Medieormen fått tillåtelse att använda i den här publiceringen.

Medverkande: Brit Stakston, Micke Kazarnovicz, Hanna Metsis, Maria Gustafsson K-P Beiersdorf, med flera.

Moderator och reporter: Ronnie Ritterland 

Fortsätt gärna att diskutera ämnet här och på  eller i egna .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista