Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
En podd om sex - med Filippa Rosenberg

Hård, men rättvis

Publicerat måndag 11 oktober 2010 kl 17.31

Du trodde aldrig att det skulle hända, speciellt inte i dina föräldrars villakvarter där de sockerbitsformade radhusen ligger tätt. Bakom fönsterglasen, inramade av småblommiga Ikeagardiner, skymtas familjer som alltid äter middag klockan fem. När du lämnar din egen familjs förutsägbara, men ändå trevliga, middagstillställning, tänker du att även du kommer hamna här i Svenssonlandskapet en dag.

Kanske var det för att påminna dig om att ingenting är förutsägbart som det hände just här, just ikväll, en till synes vanlig måndag.
Mätt, men inte helt tillfredställd, cyklar du genom den redan mörka septemberkvällen.
- Hallå där! Stanna!

Den dova men kraftiga rösten väcker det slumrande villakvarteret till liv och dig ur dina tankar. En polisbil kör upp bredvid dig. Ikeagardinerna fladdrar till av förvåning.
- Hörru tjejen…Har den där cykelmodellen inga lysen eller?
Tusenkronorsböterna får dig att envist fortsätta cykla, i hopp om att polisen ska se mellan fingrarna. En bildörr öppnas bakom dig. Inom några sekunder är den väldiga konstapeln ifatt dig. Han stannar cykeln med ett bestämt tag om styret.

Hans hand är stor, maskulin och målmedveten. Ådrorna på handryggen pulserar av adrenalinet och ger dig en försmak av den muskulösa armen innanför den mörkblå uniformen. Du hade aldrig kunnat tro att lagens förlängda arm kunde vara så sexig. Du vill nästan bli tagen- ur två bemärkelser.
- Inget lyse fram eller bak. Det blir 500 per lampa! frustar polismannen andfått.
I takt med att svetten börjar formera små droppar i hans panna blir dina trosor fuktigare och fuktigare. Du betraktar honom nyfiket. Han är lite äldre än vad du är van vid, men hans temperament får honom att se ung och viril ut.
- Men du…är det inte bättre att vi tar den här diskussionen i bilen, herr konstapel? avbryter du honom med ett snett leende.
Han ser förbryllad ut över de plötsligt ombytta rollerna.
- Vad menar du? Det finns inget att diskutera. Din lagöverträdelse är tydlig. Du stryker handen mot hans kind.
- Just därför behöver jag läxas upp. Tycker inte du?

Utan att tveka tar han tag om din arm, vrider upp den på ryggen och drar in dig i polisbilen. Gränsen mellan smärta och njutning har aldrig varit så hårfin.
- Då får vi ta i med hårdhandskarna.
Han har knappt avslutat meningen förrän hela uniformen slitits av. Han vänder dig bryskt om på rygg. För ett ögonblick står han alldeles stilla och låter dig betrakta honom. Sirenernas isblåa ljus utanför sveper över hans svulstiga kropp medan hans magnifika lem reser sig bestämt.

Han tittar på dig med hungrande blick. Du undrar om han kommer kunna mättas. Som på en given signal rycker han av dig kläderna. Din nakna bröstkorg höjs i långsamma, men förväntansfulla andetag. De hårda orden och bryska tagen har bytts ut mot mjuka, ömma smekningar och polismannen spänner omsorgsfullt och försiktigt fast dina handfängslade händer i väggen. Din åtrå har nu stigit till bristningsgränsen, då han medvetet och retsamt hållit dig på sträckbänken.

Du stönar ljudligt när du känner mannens tunga närma sig ditt kön. Han smackar, slickar och glufsar-  med en oändlig variation och precision stimulerar han din kärleksknapp. En explosivartad värme strömmar ut i dina innerlår . Din kropp skjuter uppåt och skakar i de intensivaste orgasmvågor, som får dig att nästan lyfta från underlaget.
- Du har varit mycket stygg!, flämtar han

Polismannens upphetsning har nu blivit outhärdlig för honom.  Han lägger sig ivrigt ovanpå dig för att pressa in sin stolta stake. Hans hårda lem penetrerar dig gång på gång med euforiskt njutningsfulla kroppsrörelser. Hela bilen fylls av hans primitiva stön när det slutligen går för honom. Du förstår att den väldiga polisen för ögonblicket har glömt allt han kan om lag och ordning.

Hans säd rinner längs ditt lår och ni sjunker ihop i en utmattad hög på golvet. Mellan de utmattade och tillfredställda andetagen flämtar han:
- Man ska inte cykla utan lyse. Man vet aldrig vad som kan hända.
Hans replik får dig att minnas dina böter. Innan han hinner reagera drar du på dig kläderna och flyr ut i natten. Du trampar iväg på din cykel.
- Du var hård men rättvis, precis som en polis ska vara! ropar du i farten.

Av: Unni & Maya

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".