Min favvo-tshirt.

"Öh hej ska vi knulla? Eller.. jag menar, hur är läget?"

Det här med att ragga, alltså.. det har väl aldrig riktigt varit min starka sida.
"Öh hej.. öh.. hej!" Typ där ligger min raggningsnivå. Jag har lite svårt att hitta en jämn, normal nivå på mitt sätt att ragga. Antingen är jag för på (typ som i ), eller så blir jag helt jävla urtråkig och knäpptyst.

Ännu värre blir det om jag vill fånga en tjejs intresse. Med killar vet jag i alla fall någorlunda hur jag ska göra.. eh, tror jag. Men med en tjej kan man ju aldrig riktigt veta om hon har besökt den andra sidan, eller ens funderat på det. Därför brukar jag ha en ganska blåögd och dum utgångspunkt: jag förutsätter helt enkelt att jag har en chans på ALLA jag får in siktet på. Ibland blir det riktigt pinsamt.

Hårdraggade på en skitsnygg bartender en gång en hel kväll (och bara att ragga på bartenders är ju en ganska no win-situation egentligen). Det slutade med att jag, inte helt nykter, skrev mitt nummer på en servett och ba "Vi hörs!" Blink blink! Vände mig om till min kompis och utbrast "Du, jag säger bara HALVA INNE!" varpå min vän berättar att "Eh Matilda, sorry men hon har en pojkvän." Jaha. Jag gick aldrig tillbaka till den baren.

Åh.. hur gör man då? Hur raggar man utanför normen?

/Matilda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".