"Slicka mina svettiga fötter!"


Jag skulle bara söka efter
där Charlotte blir uppvaktad av en skoförsäljare med fotfetisch, men istället öppnades en helt ny värld för mig. Den som säger att det inte finns någon porr på Youtube, får tänka om. Det finns det! I alla fall för de som har en fetisch för fötter. Det finns hur många sådana här klipp som helst!

Jag ska vara totalt ärlig; jag har lite svårt att förstå det. Fötter för mig är.. möjligtivis vackra ibland, men mest.. svettiga och lite obehagliga. Jag kunde faktiskt inte titta på hela det här klippet, det blev lite för mycket för mig.

Mitt ex brukade ge mig fotmassage, och även om jag tyckte det var ganska skönt så kan jag inte påstå att jag blev upphetsad av det. Dessutom tyckte jag att det var lite jobbigt att han skulle ta i mina fötter, jag tycker dem är ganska fula.

Fotfetischism kallas också podophilia, och faktum är att det är den vanligaste formen av sexuell preferens för annars icke-sexuella objekt eller kroppsdelar. I en undersökning gjord av forskare på universitetet i Bologna visade det sig att de vanligaste fetischerna var för kroppsdelar eller för objekt som vanligtvis förknippas med kroppsdelar. Bland deltagarna i undersökningen föredrog en stor procent främst fötter och tår (47% av de tillfrågade).

Det är , en av mina absoluta favoritregissörer, är fotfetischist. Särskilt förtjust är han i Uma Thurmans fötter, vilket syns både i  och

Andra kända personer med fetisch för fötter är bland annat Jack Black, Enrique Iglesias, Ludacris, Ricky Martin, Elvis Presley, Britney Spears och Pharrell Williams.

/Matilda

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".